info@hamakusala.lt +370 674 74161
Kontaktai
0 0

Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Iš viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės iš viso
Iš viso pristatymas  Nemokamas!
Iš viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Menu

Hamakai - tyrimais įrodyta  sveikata ir harmonija!

 

Netgi visiškai neišmanantis žmogus, pažvelgęs į hamaką pasakys, kad jame gulima kitaip nei lovoje. Hamakas leidžia gulėti visiškai atsipalaidavus.
Tinkama gulėjimo technika leis jums atsigulti patogiai, nepatirti nugaros skausmų ir atpalaiduoti visus kūno raumenis. Mokslininkai nustatė, kad hamake žmogus užmiega greičiau nei įprastoje lovoje.
Hamakų terapija skiriama kaip svarbi kompleksinė gydymo dalis senyviems žmonėms, žmonėms su negalia ir vaikams: išnaudojant supimo efektą hamake gali būti gydomi vestibuliariniai bei judėjimo sutrikimai. Malonus sūpavimas yra artimas kūdikio pojūčiams patiriamiems mamos įsčiose, tad natūralu, jog jis veikia raminančiai.

Kenčiantiems nuo dėmesio sutrikimo, hiperaktyviems vaikams labai naudinga pagulėti hamake, nes čia jie nusiramina ir lengviau atsipalaiduoja. Hamakas gali padėti sureguliuoti rumenų tonusą, įtempimą, leisti išmokti labiau kontroliuoti savo kūną.

Ypač gerai hamake vystoma kūno motorika - kas vėliau padeda išvengti įvairių sutrikimų, tokių kaip pvz. pykinimo važiuojant automobiliu.

Gulint atsipalaidavus sustiprėja pojūčiai.

Nemažai gimdymo centrų užsienyje gimdančiai moteriai siūlo nusiraminti ramiai linguojant hamake, o vėliau, gimus kūdikiui – naudoti sėdimą hamaką kaip žindymo kėdę.

Sėdimas hamakas patogiai apgaubia mamą ir kūdikį - taip sukurdamas jaukią ir apsaugotą nuo pašalinių akių erdvę.

Specialūs hamakėliai kūdikiams daro labai teigiamą įtaką jų sveikatai: saugo ir suteikia tinkamą atramą natūraliam jų nugarytės linkiui, o aptakūs kraštai jaukiai apgaubia. Natūralus lengvas supimas vysto vaiko koordinaciją  ir pusiausvyrą, taip pat teigiamai įtakoja jo elgesį. Natūralioje kūno pozoje, atpalaiduojami priekinės pilvo sienos raumenys taip palengvinant dujų šalinimą iš pilvuko.

Tad jei hamakai taip puikiai veikia, gydo ir ramina, kodėl gi mums nepasikabinus vieno savo namuose ar kieme ir nepasimėgavus ramybės terapija kasdien?... 

   

*Hamakusala.lt skelbiami ir publikuojami tekstai/aprašymai/patarimai yra autoriniai. Jei jums patiko publikuojama medžiaga ir norite ja pasidalinti/kopijuoti ar paviešinti kituose šaltiniuose - nurodykite hamakusala.lt, kaip pirminį autorių ir šaltinį.