info@hamakusala.lt +370 674 74161
Kontaktai
0 0

Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Iš viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės iš viso
Iš viso pristatymas  Nemokamas!
Iš viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Menu

Keliauji motociklu? Pakalbėkime apie paprastą, bet patogią nakvynę

Kelionė motociklu ir hamakas – ar praktikuojate? O galbūt savo vasaros neįsivaizduojate be motociklų gaudesio ir greičio adrenalino ir jau esate puikiai pasirengę visiems galimiems kelionių netikėtumams?
Apžvalginėje knygelėje “Lightweight Camping for Motorcycle Travel“ detaliai aprašomos kelionės motociklais ir pateikiami patarimai iš patirties – kaip jas palengvinti ir supaprastinti. Trumpai aprašysime skyrelį, skirtą nakvynei.

Autorius pasakoja, kad keliaujant motociklu nakvynę renkasi nebe palapinėje, bet hamake, nes taip daug paprasčiau – nebereikia temstant ieškoti tinkamo pagrindo ir lygaus grunto įkurti stovyklavietei. Užtenka pamatyti tris medžius išsidėsčiusius daugmaž trikampio forma ir apsistoti pasirinktoje vietoje. Kodėl tris? Taip patogiau keliaujant dviese, nes hamakus galėsite pritvirtinti taip, kad judviejų galvos būtų netoli viena kitos ir galėtumėte patogiai šnekučiuotis prieš užmiegant. Tad hamakų galvūgalius tvirtinkite prie to paties medžio, o kojūgalius – prie skirtingų.

Dėl pačių hamakų specifikos, tai autorius renkasi parašiutų šilko hamakus, nes jie ir patogūs, ir užima labai mažai vietos, nes susilanksto į nedidelį maišelį. Parašiutų šilkas, netgi būdamas labai plonas, turi nepakeičiamą savybę – yra itin tvirtas ir, esant reikalui, gali išlaikyti netgi dviejų žmonių svorį (priklausomai nuo pasirinkto hamako matmenų).

Dėl stogo – nesijaudinkite, jo funkciją puikiai atlieka specialus hamako tentas.

Tokioje konfigūracijoje turėsite net keturis svarbiausius nakvynės atributus:
neperšlampantį ir neperpučiamą stogą,
patogų ir minkštą gultą,
visuomet sausą miego pagrindą,
pilnavertį poilsį.

O ryte visas „miegamasis“ sutilps į erdvesnę jūsų kuprinės kišenę. Geros kelionės ir gero poilsio!


Jei norėtumėte papildyti šį tekstą, rašykite mums info@hamakusala.lt ir mes įkelsime papildytą informaciją apie keliones ir hamakus!

Turistiniai, parašiutų šilko hamakai.

Čia rasite visą knygą “Lightweight Camping for Motorcycle Travel“