info@hamakusala.lt +370 674 74161
Kontaktai
0 0

Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Iš viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės iš viso
Iš viso pristatymas  Nemokamas!
Iš viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Menu



Saugumas, ir dar daugiau saugumo!

Šiuo testu AMAZONAS hamakai, sėdimi hamakai ir stovai tiriami sukeliant didžiules svorio apkrovas, net iki 600 kg (dedant į juos smėlio pripildytus maišus po 10 kg). Tyrimai atliekami nuolat, visiems modeliams, tad dabar AMAZONAS užtikrintai siūlo dar aukštesnę kokybę ir saugumą.

AMAZONAS, kaip vaikiškų gaminių ir hamakų gamintojas, jau yra tapęs aukštos kokybės ir stabilumo lyderiu daugelio kitų gamintojų atžvilgiu, tiek Vokietijoje, tie pasauliniu mąstu. Aukštas lygis nuolat palaikomas ir stiprinamas, nes AMAZONAS tiesiogiai kontroliuoja ir palaiko ryšį su Brazilijoje esančiomis savo gamyklomis. Tiek pirkėjų, tiek prekybos atstovų nuomonė yra išklausoma ir jos pagrindu gaminiai nuolat tobulinami.

Visi mūsų „natura“ spalvos gaminiai yra pagaminti iš 100% neapdirbtos medvilnės, o spalvotieji audiniai savo sudėtyje neturi jokių azoto junginių – mes tai garantuojame!

TUV simbolis reiškia gaminio saugumą.

TUV sertifikatas ant etikečių Vokietijoje garantuoja gaminio saugumą. Reiškia, kad gaminys praėjo kompleksinius daugelio pakopų tyrimus. Ypač šis sertifikatas svarbus vaikų prekėms. TUV simbolį rasite ir ant AMAZONAS gaminių etikečių.



Intertet GS simbolis reiškia, kad su gaminiu buvo atlikti specialūs saugumo testai - Geprüfte Sicherheit ir jis pripažintas visiškai saugiu naudoti.

Norint gauti šį sertifikatą, gaminys turi praeiti daugelį standartizuotų Europos Sąjungos nustatytų testų ir atitikti itin griežtus tiek ES, tiek Vokietijoje nustatytus reikalavimus.



EllTex (angl. ExtraLongLastingTEXtile) – ypač ilgaamžė tekstilė.

EllTex reiškia, kad toks gaminys gali būti paliekamas lauke, netgi jei lyja arba šviečia kaitri saulė.
Tai specialus audinys iš poliesterio medvilnės mišinio, kuris yra atsparus drėgmei, neblunka ir ilgai išlieka tvirtas, netgi nuolat pakartotinai sušlapdamas.
Tačiau, kas svarbiausia – jis toks pat švelnus kaip natūrali medvilnė!


Neilonas sukuria skirtumą

Kaip priešprieša pigiam poliesteriui, neilonas turi šias savybes:
- daug mielesnis odai, leidžia jai kvėpuoti;
- daug patogesnis, nes tampriai priglunda;
- daug tvirtesnis (AMAZONAS naudoja ypač tvirtą - 210 T), nes atlaiko trigubai didesnes apkrovas nei atliekami bandymai laboratorijose.