info@hamakusala.lt +370 674 74161
Kontaktai
0 0

Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Iš viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės iš viso
Iš viso pristatymas  Nemokamas!
Iš viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Menu

Hamako stovas – pasirinkite teisingai!


Jei hamaką kabinsite ant stovo, reikės žinoti keletą aspektų, kurie palengvins Jūsų pasirinkimą. Aptarsime gulimo hamako kabinimo galimybes.Kartais hamako pakabinti tarp medžių paprasčiausiai nėra galimybių – medeliai per jauni, auga per dideliu atstumu vienas nuo kito ar tiesiog jų nėra. Ne visuomet medžiai auga jums patogioje vietoje – juk gulint hamake norisi jaustis patogiai, o jei medžiai auga šalia kaimynų tvoros ar netoli judrios gatvės, poilsiui norėsite rinktis ramesnę vietą.

Hamakų stovai ne tik išsprendžia visus kabinimo keblumus, bet ir pagyvina sodo peizažą, suteikia šarmo ir išskirtinumo Jūsų aplinkai. Bet stovą pasirinkti reikia taip pat nepamirštant kai kurių pagrindinių aspektų.

        


Metalinis vs Medinis

Hamako stovai gali būti pagaminti iš metalo ir iš medžio masyvo. Mūsų stovai, tiek mediniai, tiek metaliniai, pasižymi itin aukšta kokybe, jie tvirti, stabilūs, jiems nedaro poveikio kintančios gamtos sąlygos.

Medinis stovas – tai išskirtinis dizainas išskirtinei aplinkai. Aptakių formų rėmas primena arką ar laivą, tad jame pakabintas hamakas atrodys nuostabiai. Amazonas siūlo net 5 medinių stovų modelius: Arcus, Kronos, Apollo, Olymp ir Troja. Visi mediniai Amazonas stovai gaminami iš tvirtos klijuotos medienos, impregnuoti panardinimo būdu, metalo detalės cinkuojamos – tad aplinkos poveikis jiems visiškai nebaisus.

Jei jus žavi maumedžio tvirtumas – tuomet Arcus stovas jus džiugins daug sezonų. Ant jo pakabinsite didžiausius mūsų hamakus.

Metalo stovai taip pat gaminami kelių dydžių. Jie reguliuojami teleskopiniu mechanizmu ir lengvai pritaikomi prie pasirinkto hamako ilgio. Nerūdijančio plieno konstrukcija leidžia jums jaustis saugiai ir atsipalaidavus, o gamtoje toks stovas atrodo lengvai ir lakoniškai.

Sumo ir Sumo Grande stovai nudažyti milteliniu būdu, tad jie nerūdys, jiems nebaisus aplinkos poveikis.

Didžiausias ir Mažiausias – kokį dydį rinktis?

Bendra taisyklė yra tokia – ant mažiausio stovo kabinsite mažiausią hamaką. Greičiausiai – vienvietį. Kuo mažesnis stovas, tuo trumpesnis hamakas ant jo bus kabinamas. Tad jei planuojate hamaku mėgautis ne vienas ar leisti jame žaisti keliems vaikams, rinkitės tiek didesnį (L-XL dydžio) hamaką, tiek jį atitinkantį didesnį stovą. Kuo didesnis hamakas, tuo jums reikės didesnio stovo.

Jei norite komfortiškai ilsėtis, visuomet rekomenduojame rinktis L-XXL dydžio hamaką ir jam tinkantį didesnių matmenų stovą.

Mediniams stovams hamako ilgis pritaikomas specialia grandine.

Pasirinkite hamaką, pažiūrėkite jo bendrą ilgį aprašyme ir tuomet jau rinkitės stovą. Tiek mediniai, tiek metaliniai stovai pritaikomi beveik visiems hamakams. Stovo neturi tik hamakas Gigante – jo matmenys gigantiški, tad ir kabinimo jis reikalauja – karališko – tarp medžių dideliu atstumu. Taip pat ne ant stovo kabinami Silk Traveller XXL, Silk Traveller, Travel Set ir Moskito-Traveller hamakai. Jų virvės, matmenys ir konstrukcija kiek skiriasi nuo klasikinių hamakų, tad jiems rasite puikių vietų medžiuose.

Koks hamakas kokiam stovui?

Jei jau išsirinkote hamaką, siūlome jį rasti šiame sąraše ir pasirinkti jam tinkamą stovą. Vienam hamakui gali tikti keli stovai.

https://hamakusala.lt/lt/content/9-koks-stovas-kokiam-hamakui-tinka-lentele


Be abejo, Jūs visuomet galite paskambinti mums tel. +370 674 74161 ir mes Jums padėsime pasirinkti tinkamą stovą Jūsų hamakui.